Gratis Loopbaan Ontwikkeladvies

” Het Loopbaan Ontwikkeladvies is compact en daardoor praktisch, ik heb er meer rust in mijn hoofd door gekregen, waardoor ik in mijn werk, zowel voor mijn team, mijn organisatie als voor mijzelf van toegevoegde waarde kan zijn” R.v N. Manager
Loopbaan Ontwikkeladvies 2019

Het is van belang, om juist nu, in deze roerige tijd, na te denken over de toekomst van je werk. Waar sta je nu, hoe ziet je toekomst eruit, hoe zeker ben je van je huidige baan?
Ben je voorbereid op eventuele veranderingen, haal je nog voldoening uit je werk, benut je je talenten wel voldoende, is je werk nog afgestemd op je huidige levensfase? Veel mensen zullen de komende tijd ander werk moeten gaan zoeken, zorg dat je goed voorbereid bent, zodat je op tijd en goed voorbereidt een overstap naar ander werk kan maken.

De overheid heeft in 2019 en in 2020 subsidie verstrekt voor Loopbaan Ontwikkeladvies. Het laatste programma is ter waarde van 700 Euro en begint met een arbeidsmarktscan, omvat 4 uur loopbaan coaching, en eindigt in advies voor verdere ontwikkeling van je loopbaan.
Er waren 55.000 plekken beschikbaar en de vraag was enorm, momenteel zijn er geen plaatsen meer beschikbaar. Er is nog niet bekend of er in 2021 weer een ronde komt.
Je kunt je hier wel alvast opgeven voor een eventuele volgende ronde: Ontwikkel Advies

Wil je niet afwachten maar zelf de regie in handen nemen, ga dan in gesprek met je werkgever, vaak is er een leer en ontwikkel budget beschikbaar voor medewerkers, waarmee je direct zelf aan de slag kunt met je eigen loopbaanontwikkeling.

Neem contact op voor meer informatie!

CC Transitions
Developing Talent since 2008