Gender Diversity Consulting

” Caroline maakte indruk op me met haar Strategisch Gender Diversity Plan dat ze ontwikkelde tijdens het INSEAD Gender Diversity Programma dat we samen volgden. Haar grondige kennis van de theorie werd in de praktijk gebracht voor een klant. Hierdoor ontstonden waardevolle inzichten die geïmplementeerd konden worden om de gender diversiteit in de organisatie te bevorderen. Caroline toonde ook een buitengewoon talent in het samenbrengen van mensen om relevante onderwerpen rond diversiteit te bespreken, wat een positieve sfeer creëerde voor peer-to-peer beoordeling en ondersteuning”
J.W. Executive Board member
Gender Diversity Consulting, 2020

Wat is jouw business case voor Gender Diversiteit?
Fairness, the right thing to do? Een betere toekomst voor je dochter?
Betere business resultaten, de nieuwe wetgeving?
Wat je ook drijft, het is tijd om nu in actie te komen.

Top 5000 bedrijven in Nederland moeten binnenkort een Strategisch Gender Diversiteitsplan opstellen en actie ondernemen om gender diversiteit in hun organisatie te vergroten.
www.ser.nl/nl/Publicaties/diversiteit-in-de-top

Behoort uw bedrijf tot de top 5000 van Nederland; alle bijna 5.000 grote vennootschappen moeten nu zelf ambitieuze streefcijfers en actieplannen opstellen. Voor hen geldt geen verplicht quotum, maar blijft ruimte voor maatwerk en eigenaarschap.
Wij helpen daar graag bij.

Wij ondersteunen organisaties met het uitvoeren van een Gender Diversity Scan of door het toevoegen van nieuwe elementen in het bestaande Gender Diversiteitsplan gebaseerd op de laatste inzichten van INSEAD. Als er nog geen plan bestaat, dan ontwikkelen we een op maat gemaakt bedrijfsgericht Strategisch Gender Diversiteitsplan.

Uw huidige inspanningen op het gebied van Gender diversiteit en de ontwikkeling van Vrouwelijk leiderschap en Inclusief leiderschap kunnen wellicht ook in aanmerking komen voor de Nederlandse SLIM-subsidie (Stimuleringsregeling voor leren en ontwikkeling).
De moeite waard om te bekijken. Wij zijn gecertificeerd om deze SLIM regeling uit te mogen voeren. www.noloc.nl/slim-regeling

Wij kunnen met al de bovenstaande plannen helpen.
Wij zijn al meer dan 10 jaar actief in het ontwikkelen van vrouwelijk en international talent en het maken van aangepaste programma’s voor organisaties.

“Ik heb Caroline leren kennen als enorme gedreven professional die over heel veel kennis en ervaring beschikt. En dat op het brede terrein van gender diversiteit: van het coachen van vrouwen tot het uitvoeren van women leadership programma’s. Ze neemt geen genoegen met een voldoende, maar wil dat elk opdracht die ze uitvoert tot in de puntjes uitgevoerd wordt tot grote tevredenheid van haar klanten“.
R.P. Expert Diversiteit en Inclusie, Headhunter
Gender Diversity Consulting, 2021

” Met veel plezier werk ik samen met Caroline aan de ontwikkeling van een op maat gemaakt, self instructive, interactief, digitaal programma om Diversity, Equity en Inclusie te verankeren voor uitrol via individuele Rotary Clubs. Caroline is resourceful met een stevige hang naar actie. Als je Caroline in je team hebt, kun je er zeker van zijn dat je resultaten boekt.
S. van L. Commercieel bedrijfsjurist & Bedrijfsstrategie Consultant
Diversity Consulting, 2021

CC Transitions
Developing Talent since 2008