Caroline is een Organisatie Psycholoog met meer dan 15 jaar ervaring als Coach, Trainer en Consultant. Naast Executive & Loopbaan Coaching, en Interculturele training, richt ze zich de laatste jaren op het ontwikkelen van vrouwelijk talent, vrouwelijk leiderschap en gender diversiteit binnen organisaties.

Executive & Female Leadership Coach
Ze helpt en inspireert haar klanten met het formuleren van hun ambities en behalen van hun doelen door het stellen van de juiste vragen, hen te laten reflecteren, en inzicht te geven in wat hen drijft, motiveert en inspireert. Te verwoorden waar hun kracht zit en hoe ze hun talent het best kunnen inzetten om de gestelde doelen te halen en tegelijkertijd voldoening halen uit hun werk. Daarbij richt ze zich met name op het ontwikkelen van vrouwelijk talent, en vrouwelijk leiderschap.

Gender Diversity Consultant.
Ze adviseert organisaties met het opstellen en evalueren van strategische gender diversiteitsplannen en met het maken en uitvoeren van vrouwelijk leiderschapsprogramma’s.

Ze ontwerpt en geeft op maat gemaakte Interculturele Communicatie trainingen voor Teams and Managers van internationale organisaties.

Caroline heeft een Masters in Organisatie psychologie, heeft haar coach opleiding (New York University) en Intercultural Trainer Programma (Interchange Institute) in de US gedaan, en haar NLP master practitioner coach opleiding in Nederland. Ze is een NOLOC Register Loopbaan Professional, lid van ICF, gecertificeerd als Career Management Fellow bij ICCI en heeft onlangs (with distinction) het Executive Gender Diversity program bij INSEAD afgerond.

Ze is gecertificeerd voor de Birkman Assessment (Leadership -Career -Team Development), de Myers Briggs Type Indicator (MBTI) en de de Intercultural Readiness Check (IRC)

CC Transitions
Developing Talent since 2008