Feedback

We ontwerpen en verzorgen sinds 2008 op maat gemaakte Talent Development Coaching, Training en Consulting programma’s voor:

– Individuele Professionals, Managers en Executives

Internationale organisaties zoals
Starbucks, Fonterra, Barrie Callebaut, ASML, NXP, Akzo Nobel, Dow Chemical, Unilever, Philips, Pfizer, ING, Coty, Henkel, Friesland Campina, KLM, Nike, en anderen.

“Caroline is heel positief en open. Je kunt merken dat het haar er om te doen is om haar participant zo goed mogelijk te ondersteunen. Ze heeft lastige onderwerpen vakkundig aan mijn manager voorgelegd, waardoor onze relatie naar een efficiënter en volwassener niveau is geëvolueerd”
F.C. Hoofd IoT
Female Leadership Program, 2019

“De coachingsessies hebben me geholpen om met andere ogen naar mijn carrièrepad te kijken, en me meer te richten op wat ik in de toekomst kan bereiken. Deze nieuwe focus heeft me geholpen me om een nieuwe presentatie van mezelf te creëren. Ik vond de aanpak van mijn coach erg prettig, onze sessies waren duidelijk, to the point, en ik voelde de hele tijd empathie en aanmoediging”
E.C. Legal Advisor
Global Career Coaching, 2021

“Ik heb Caroline leren kennen als enorme gedreven professional die over heel veel kennis en ervaring beschikt. En dat op het brede terrein van gender diversiteit: van het coachen van vrouwen tot het uitvoeren van women leadership programma’s. Ze neemt geen genoegen met een voldoende, maar wil dat elk opdracht die ze uitvoert tot in de puntjes uitgevoerd wordt tot grote tevredenheid van haar klanten“.
R.P. Expert Diversiteit en Inclusie, Headhunter
Gender Diversity Consulting, 2021

Ik leerde Caroline kennen tijdens mijn Interculturele Training, ze werd ook mijn leiderschapscoach. Ze is zo volwassen, hielp me emotionele intelligentie te verwerven, doelen te stellen en verschafte duidelijkheid.”
M.D. Head of Finance
Female Leadership Development, 2021

” Met veel plezier werk ik samen met Caroline aan de ontwikkeling van een op maat gemaakt, self instructive, interactief, digitaal programma om Diversity, Equity en Inclusie te verankeren voor uitrol via individuele Rotary Clubs. Caroline is resourceful met een stevige hang naar actie. Als je Caroline in je team hebt, kun je er zeker van zijn dat je resultaten boekt.
S. van L. Commercieel bedrijfsjurist & Bedrijfsstrategie Consultant (Topvrouw van Topvrouwen)
Diversity Consulting, 2021

“Ik heb genoten van de samenwerking met mijn coach. Ik heb veel geleerd en meer zelfvertrouwen gekregen door haar constante motivatie en positieve houding. Ik voelde me gehoord, begrepen en gesterkt als vrouw. Ik heb een beter begrip gekregen van de Nederlandse cultuur en ben daardoor beter in staat geworden om kansen te verkennen”
L.M. Business Administration
Global Career Coaching, 2021


CC Transitions
Developing Talent since 2008